Gravid fotografering og Doula vejledning

Jeg tilbyder gravid fotografering med eller uden Doula vejledning.

Jeg anbefaler at planlægge graviditets fotografering omkring graviditets uge 32-34 hvor maven begynder at få godt med fylde. Men vi kan sagtens lave billeder i 11. time.

Jeg guider dig igennem fotograferingen, så du skal ikke vide hvordan du skal stå osv. det er min opgave at pose dig så den smukke form du som gravid har, bliver billedets fokus. Husk, at dine graviditets billeder er ikke billeder af dig selv, det er billeder af dit kommende barns mor, og de billeder er med til at fortælle dit barns historie.

Jeg tilbyder graviditets fotografering alene som en klassisk fotografering eller sammen med Doula vejledning hvor der er afsat tid til både fotografering og samtale.

Doula vejledning i graviditeten

En Doula vejledning er en samtale hvor indholdet afhænger af dine ønsker. Det kan være du har nogle bekymringer omkring fødslen, eller tiden efterfølgende. Eller måske har du bare lyst til at tale om det store der sker i dit liv, og høre hvilket perspektiv en Doula kan komme med i den helt almendelige samtale om graviditet, fødsel og barsel.

Her er en liste over emner der kan være behov for at tale længer tid om, end den der er sat af hos jordemoderen.

Angst for fødslen, og bekymring om man kan klare smerterne. Så angst der ønsket et kejsersnit.
Tidligere traume oplevelse i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel.
Et seksuelt overgreb er også et traume som kan påvirke hvordan man som gravid har det med graviditeten og fødslen. For med et sådan traume i historikken, så det meget grænseoverskridende med fremmede der laver indvendige undersøgelser. Det er et følsomt emne, og du skal vide at der er en mulighed for at tale med nogen om dette, som kan lytte og guide dig.

Det kan også sagtens være, at vejledningen blot skal være en snak om alle forventningerne til fødslen og barslen, og ikke disederes har et tungt emne. Sådan at du blot får en fotografering med god tid til at skabe smukke billeder, mens vi får en hyggelig snak. Det er nemlig dig der bestemmer hvad vi skal tale om.

Samtalen er selvfølgelig fortrolig.

Gravid fotografering inkl. Doula vejledning
Samlet værdig af forløbs pakken:

3 timers session med fotografering og Doula vejledning
Hos jer eller mig:
2000 kr

5 digitale Fine Art efterbehandlet billeder til print: 
1995 kr

Alle billeder som digital web/skærmfil:
995 kr

Samlet værdi: 4990 kr
Der spares: 995 kr

Forløbs pris: 3995 kr

Betalingen kan efter aftale opdeles over flere afdrag.

Bestil tid

Du er velkommen til at ringe og få en snak før du booker tid. Tiden booker du i den online kalender under doula ydelser.