Foredragsholder

For at inspirer og giv håb

Jeg fortæller min historie, fordi jeg håber at den kan være med til at ændre noget i folk. Enten på måden de ser på et andet menneske, eller måden de ser sig selv. Jeg er af den klare overbevisning, at de historier vi deler med hinanden er med til at styrke vores evner til selv at gå igennem modgang, men også til at støtte pårørende igennem denne. Foredragne er bygget op af fortællingerne om mine oplevelser og mine refleksioner. Jeg vil gerne fremhæve gaverne der ligger gemt bag de negative oplevelser, hvad enten det er som specialklasse barn, ordblind, traumatiserede nybagt mor eller  øjeblikket det gik op for mig at min far havde forsøgt at tage sit eget liv.

Mine foredrag kan holde for både små og store forsamlinger eller de kan fungere som fortællinger i podcasts.

Book et foredrag/podcasts fortælling

I 2022 har jeg plads til at forære 6 foredrag eller medvirken i podcasts væk. 
Jeg arbejder på at skrive en bog, og det at formidle historien verbalt giver mig nye refleksioner til skriveprocessen. Jeg forære også min tid til disse, fordi det er en vigtig historie og fordi alt ikke skal gå op i penge.
Jeg vil selvfølgelig gerne tjene penge, og jeg fortæller jo hvem jeg er, og hvad mit arbejde er. Så finder publikum det relevant for dem, skal de kunne finde min forretning, hvor jeg tjener pengene, som betaler den tid jeg giver væk. 

Kontakt på telefon

Vil du have mig ud og holde foredrag, eller medvirken i din podcasts, så skal du ringe til mig i dagtimerne 10:00 til 18:00. Tager jeg den ikke så send en sms og skriv ang. foredrag og skriv gerne et tidsrum hvor du træffes bedst. 

Telefon: 26237265

De 5 foredrag/fortællinger

Her under kan du læse en lille bid af hvad fortællingen handler om. Skrevet så du kan kopir/indsæt hvis du/I skal have besøg af mig og en af mine fortællinger. I de forskellige historier er der et væld af samtaleemner så som:

 • Plejebarn
 • Specialklasse og mobning fra de normale børn
 • Opgivet af folkeskolen
 • Ordblindhed
 • Tillært uintelligent
 • Ung enlig mor
 • Fødselstraume
 • Tragiske ulykker
 • PTSD og PTV
 • Angst
 • Depression
 • Pårørende til misbruger og psykisk syg
 • Fagligt gennembrud som voksen – at lære at være intelligent
 • Specialklasse barn på videregående uddannelse
 • At spinne modgang positivt
 • At være social akavede

Når du kontakter mig, så vil jeg gerne høre hvilke fortællinger du har interesse i, hvem dit publikum er/navnet på din podcasts eller hvilke arrangement foredraget tænkes til. Hvor lang tid du tænker det må tage (plejer være mellem 45 min og 1½ time) og hvor i landet det skal foregå.  Du kan som sagt sende en sms og der kan du også skrive lidt af overstående i.

Fra specialklasse til projekt – bachelorer uddannelse

I 2. klasse da Fie stadig ikke kunne bogstaverne blev det besluttet at hun ville have bedst af at komme i specialklasse. Det endte med at hun gik ud af 8. klasse med et danskfagligt niveau svarende til 4. klasse. I dag har Fie 3 uddannelser – på 3 niveauer.

Fortid i nutid, er fremtidens vækst

20 år gammel og nybagt mor. Fie rammes af en trafikulykke, hvor hun oplever at miste sin 13 dage gamle datter. En ulykke der giver hende PTDS. Men også en ulykke der ændrer hendes fremtidsmuligheder og lære hende om PTV. Post Traumatisk Vækst.

Det ubehandlede fødselstraume

Denne fortælling handler om hvordan et fødselstraume udviklede sig til svær Post Traumatisk Stress Belastning. Hvordan traumet påvirkede barnet igennem det første  årti. Fortællingen er barsk og følsom men også livsbekræftende. 

Som gæst i deres hjerter og hjem

Som 2-årig beslutter Fies familie at hun skal bo i plejefamilie. Fordi hendes egen mors manglede modenhed og havde en livsstil som ikke passede med et lille barn. Her bor hun til få måneder før sin 15-års fødselsdag. Fortællingen om evnen til at gribe den positive vinkel på de negative livs lektioner. Også om at vokse op med et ben i hver lejer, misbrugsmiljøet og kærnefamilien tryghed.

Du er den eneste jeg stoler på, de vil dræbe mig

24 år gammel, midt i eksamen på 10. klasse må Fie støtte sin far i et sygdomsforløb efter et selvmordsforsøg. Et sygdomsforløb der starter med fysiske skader efter mange års misbrug, som endte med en psykose.

DET SIGES
Visuel fortæller med en evne til at ramme den bløde del af hjertet, på en måde hvor glæde og sorg forenes i et rum, hvor humoren er velkommen.

På tråds af tragiske livserfaringer har Fie en livsnerve der kan inspirere de fleste. Foredraget slog bene fuldstændigt væk under mig. Fies evne til at se de sværeste kriser fra et positivt ståsted giver dette foredrag stof til eftertanke.

Skøn humor og fantastisk billeder og beskrivelse af PTSD.

Fies livsgnist og kampgejst er beundringsværdig.

En sårbar fortælling der leveres med en dejlig autentisk og rolighed. Virkelig god historiefortæller.
Tilbagemeldinger efter foredraget
Fortid i nutid, er fremtidens vækst.
Foredrags konference januar 2020